Star Network interjúsorozat - Gameday Iroda

2015. május 15. 14:59 - Daghistani Péter

Nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy útjára indítottuk a Star Network saját készítésű interjúsorozatát, melyben Magyarország meghatározó YouTuberei állnak kamera elé azért, hogy a megismerhessétek munkásságukat és a lehető legtöbbet megtudjatok róluk. Első vendégünk a Gameday Iroda volt, azaz Szirmai Gergely és Kiss Imre válaszoltak kérdéseinkre.   

A több mint húsz perc hosszú interjú egyedülálló a hazai YouTube-érában, reméljük, hogy a fiúkkal kapcsolatos legfontosabb és legérdekesebb információkat sikerült megtudnotok. Hamarosan újabb közkedvelt magyar YouTuberek válaszolnak kérdéseitekre, egy kis ízelítőként pedig eláruljuk, hogy néhány hét múlva a Pamkutyától Pista és Béla lesz a vendégünk!

Sorozatunk résztvevőinek útját a YouTube-on a Star Network MCN ügynökségünk egyengeti, interjúalanyainkról pedig elsőként a Facebook oldalunkon értesülhettek. Kérdéseiteket is itt tudjátok majd feltenni, így mindenképpen dobjatok egy like-ot is, hogy le ne maradjatok!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr687461590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása