YouTube Csatorna előzetesek

2014. március 07. 12:55 - Deli Norbert - HD

Amint a YouTube Csatornádra érkezik valaki, érdemes rögtön meghozni a kedvét arra, hogy feliratkozzon rá. Bővebben megismertetni vele, milyen videókat is készítesz és milyen tartalmakat szeretnél még közzétenni. A YouTube One Channel tavalyi bevezetésével lehetőségünk is nyílt, hiszen most már a csatornánk főoldalán publikálhatunk olyan előzeteseket, amelyek felkeltheti az új látogatók érdeklődését.

Az olyan emberek számára, akik még először járnak a Csatornádon és még nem iratkoztak fel, ez az előzetes automatikusan elindul nekik. Rendkívül sokat számíthatnak, hiszen ez lehet a legelső tartalom, amelyet látnak, így ez dönti el, vajon érdekes-e számukra a csatornád. Ennek fényében, még mielőtt belekezdenél bármibe is, adunk néhány tippet, hogyan legyen minőségi és tartalmas a csatorna előzetesed.

 youtube-csatorna-elozetes.PNG

Lássuk, hogy mi az a 6 pont, amire figyelni kell az Előzetes elkészítés és kiválasztása során:

1. Legyél önmagad!

Nagyon sokat számít az első benyomás, így érdemes a saját stílusodat megmutatni a nagyvilágnak. Fölösleges olyan dolgokkal próbálkozni, amely ugyan jó ötletnek tűnik, de mégsem tükrözi azt, ki is vagy valójában. Ha önmagunk maradunk, mindig nagyobb sikereket tudunk elérni.

2. Csak a lényeget!

Egy csatorna előzetes nagyon sokszor unalmassá válhat, ha nem a lényeges dolgokat közöljük a néző felé. Nem érdemes belemenni a részletekbe, maradjunk csak azoknál a dolgoknál, amelyek a legfontosabbak számunkra.

3. Röviden és tömören!

Nem kell hosszú videóban gondolkozni, hiszen csak az érdeklődést próbáljuk felkelteni. Egy több perces előzetes unalmassá válhat egy új néző számára és eltántoríthatja őket a feliratkozásra. Csak a rövid és tömör lényeget kell megfogalmaznunk.

4. Mutasd meg magad!

Próbálj meg a saját hangodon a nézőkhöz szólni, esetleg akár a profilod megmutatásával. Sokkal inkább személyesebbé és kreatívabbá tudod tenni a videódat. Ne légy szégyenlős!

5. Használj feliratokat!

Nagyon hasznos dolog olyan szöveget és kulcsszavakat használni, amelyek még inkább meggyőzi a látogatókat, hogy kövessenek téged. Olyan információkat is kiírhatsz, amelyek jobban megemészthetőbbek, mint ha szóban elmondanád. Ilyenek például az webcímek, vagy a közösségi oldalakon való elérésed.

6. Ösztönözz cselekvésre!

A már kész csatorna előzetesedet érdemes egy jókívánsággal, valamint a feliratkozás kérésével zárni. Akár szóban, akár feliratok segítségével, de érdemes jelezni, hol és mi módon tehetik ezt meg.

A csatornára feltöltött videókból kell kiválasztani azt, amelyiket Csatorna előzetesként akarunk használni. Csatorna kezelőként be kell lépnünk a Főoldalra és ott tudjuk megadni a konkrét videót:

kep_1.JPG

Abban az esetben, ha nem látjuk ezt az opciót, akkor a cover képünk jobb alsó sarka alatt a csatorna navigáció menüben tudjuk engedélyezni a "Hírfolyam" használatát, amely magában foglalja az előzetes videó használati lehetőségét is.

Bízunk benne, hogy hasznosnak találtátok cikkünket és szívesen vesszük ha megosztjátok barátaitokkal, munkatársaitokkal a közösségi gombok segítségével.

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr275848460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása