Google Ground megnyitón jártunk

2014. február 05. 15:08 - Farkas Dániel - HD

Sokunk által várt megnyitón vettünk részt a mai napon a Star Network csapatával, hiszen hivatalosan is megnyitotta kapuit a Google budapesti oktatóközpontja. A Google Ground névre keresztelt épületkomplexum közvetlenül a Corvin Sétány mellett található a Nagytemplom utca 30. szám alatt.

Fő előadó terem.jpg

Megnyitotta kapuit a Google Ground, a keresőóriás új Alkotó és Oktató központja Budapesten

Az épület hangulata és kivitelezése abszolút illik a Google arculati világába és több nagyon izgalmas megoldás is helyet kapott, mint pl. egy Lego fal vagy a könyvespolcba rejtett titkos tárgyaló bejárata. Számunkra természetesen a YouTube Stúdió volt a kíváncsiság középpontjában, hiszen a Google ígérete szerint a Star Network kiemelt ügyfelei és profi csatorna tulajdonosok is igénybe vehetik majd a stúdiót eddig nem ismertetett feltételekkel.

A megnyitót Szelei Szabolcs, a Google Magyarország marketing igazgatója nyitotta előadásával, majd őt követte lengyel kolléganője Iwona Piwek, aki a Google és a YouTube jövőjéről beszélt. Az előadásokat Bíró Pál és Kovács Péter közös prezentációja zárta, ahol többek között szó esett a Star Network jelentős szerepéről is a hazai YouTube tartalomgyártás és menedzsment terén.

Az épület körbejárása során részletesen megismerkedhettünk a YouTube Stúdióval is, amelyet a jövő héten részletesen és képekkel illusztrálva mutatunk majd be nektek, hogy Ti is betekintést nyerhessetek. Addig is egy kis ízelítőként az alábbi képet tesszük közzé számotokra:

Stúdió kameráa.jpg

A YouTube Stúdió egy részlete

A megnyitón ismét megbizonyosodhattunk róla, hogy a Google kiemelt szerepet szán a hazai YouTube közösség építésének és ezzel kapcsolatban igyekeznek minden tőlük telhetőt a tartalomgyártók rendelkezésére bocsátani. A kezdeményezés mindenképp üdvözítő, reméljük sok hazai YouTube-er számára nyújt majd jelentős segítséget a mai napon átadott Google Ground.

Ne feledjétek, a jövőhéten részletes cikkben mutatjuk be a YouTube Stúdiót, melyben hangstúdió, sminkszoba és vezérlő is helyet kapott. Megéri tehát figyelemmel követni blogunkat!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr535800082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása