Új videós hirdetési forma az AdWordsben

2013. június 20. 12:14 - Farkas Dániel - HD

A Google megkezdte legújabb videós hirdetési formátumának tesztelését a hazai fiókokban is. Egyenlőre még csak kiemelt ügyfelek számára érhető el a Hover to Play névre keresztelt hirdetési formátum, melynek lényege, hogy egy képes banner hirdetés mögött videós tartalmat helyezhetünk el és amennyiben a felhasználó 2 másodpercnél több időt tölt el a egerével a banneren, akkor automatikusan elindul a termékről szóló videó.

Az alábbi kép remekül magyarázza el az új hirdetési formátumot:

Hover To Play kép.png

A hirdetést az AdWords fiókunkon keresztül tudjuk felvinni, melyhez szükséges egy 250x300px és egy 336x280px nagyságú kép tartalom, továbbá a YouTube-ra feltöltött videónk linkje. Amint a felhasználó elegendő időt tölt a banneren, a videó automatikusan elindul egy YouTube ablakban.

Az új típusú video hirdetések egyaránt megjelennek majd a YouTube felületén és más display oldalakon is, ahol az AdSense partner engedélyezte videók megjelenítését.

Arról, hogy pontosan melyik pillanattól számít fel a rendszer kattintási árat még nincs információnk, azonban hamarosan pótolni fogjuk bejegyzésünket ezzel az információval.

A Google háza táján úgy néz ki egyre nagyobb szerepet kapnak a videós hirdetések és önmagában maguk a videós tartalmak, amely egyértelmű reakcióként tekinthető az exponenciálisan növekvő videós tartalomfogyasztás hajlamra a felhasználók részéről.

Oszd meg Te is barátaiddal cikkünket és ajánlj minket a közösségi oldalakon ha tetszett írásunk!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr275246848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása