YouTube videó megosztási hiba a Facebookon! Itt a megoldás!

2012. október 19. 15:45 - Farkas Dániel - HD

Az elmúlt napokban sokszor tapasztaltuk mi is a HD marketingnél, hogy egyes esetekben amikor szerettünk volna megosztani egy YouTube videót a Facebook üzenőfalunkon, rajongói oldalunkon, akkor a link beillesztése után ez a kép fogadott minket:

YouTube videó fb-n megosztási hiba.png

A videót ugyan meg tudjuk osztani, azonban semmilyen információ (cím, leírás, indexkép) nem jelenik meg az URL-en kívül. Természetesen mondani sem kell, hogy így nagyságrendekkel visszaesik egy adott videós tartalom hatása, hiszen se kép, se leírás nem látható a tartalomról, így meg nincs ami felkeltse a rajongóink, barátaink érdeklődését a videó iránt. 

Kifejezetten az oldal adminoknak okozhat ez nagy fejfájást, hiszen nem tudják a közösségükkel hatékonyan megosztani a tartalmaikat. Utána jártunk a kérdésnek és íme egy működő megoldás a Facebookon való YouTube videó megosztási problémára:

1. Klikkelj az alábbi linkre a Facebook "Object Debugger" oldalának eléréséhez: http://developers.facebook.com/tools/debug

2. Másold be a problémás videó URL-jét a keretbe, majd nyomd meg a "Debug" gombot.

3. Lépj ki az oldalról, majd frissíts egyet a Facebook oldaladon és próbáld megosztani a videód! Működni fog!

bemásolás.png

Ha téged is sikerült megszabadítanunk a fejfájástól, akkor oszd meg a barátaiddal te is bejegyzésünket, hogy ő nekik se kelljen fejfájás csillapítóra többet költeniük! :)

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr744856469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása