A YouTube Music és a WAZE közreműködése

2019. szeptember 19. 16:51 - Nagy Gyöngyi

Már vezetés közben, a WAZE appon belül is elérhetővé vált a YouTube Music használata.

Habár sokan csak az úti cél könnyedebb és egyszerűbb megközelítésére használják a WAZE alkalmazást, sok hasznos funkció van beépítve az applikációba. Mindezt azért, hogy utazás közben a figyelem száz százalékosan a vezetésre koncentrálódjon és ne kelljen váltogatni a navigátor és a zenelejátszó között. 

2019082224.jpg

A WAZE alkalmazásba beépített zenelejátszónak köszönhetően nem kell a különféle Audio Playerek között váltogatni, hanem azok egyszerűen hozzáférhetőek az integrációnak köszönhetően. Az összes album, lejátszási lista, személyre szabott mix és sok más zenei anyag elérhető, amiket az úti cél elérése közben lehet hallgatni az applikáción keresztül. 

dims.jpg

Az újításnak köszönhetően tehát már a YouTube Music app is felkerült a WAZE alkalmazásba és hallgathatóak azon keresztül a zeneszámok, elkerülve ezzel az applikációk közötti váltogatást. Az újfajta beépített funkció 50 országban lesz elérhető.

Stay tuned!

Forrás

https://youtube.googleblog.com/2019/08/take-your-tunes-on-road-youtube-music.html

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr8715039908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása