A YouTube kedvencei 2014-ben: Magyarország vs Világ

2014. december 15. 09:59 - Kovács Anna Star Network

 

youtube-rewind-2013.jpg

Hamarosan itt az év vége, ezért bemutatjuk nektek Magyarország és a világ legnépszerűbb 2014-es tartalmait és tartalomgyártóit a YouTube-on! Nézzétek meg újra a kedvenceiteket!

A YouTube ma már megkérdőjelezhetetlenül fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben. Szinte bármilyen témában találhatunk videókat, legyen szó a szórakozásról, zenéről, kis kedvencekről, hobbiról vagy bármi egyébről. A videómegosztó oldal már évek óta a 2. legnépszerűbb  keresőoldal (a Google után), rengeteg tartalommal. A Google szóvivője nemrég megerősítette, hogy percenként 300 órányi videó kerül feltöltésre a felületre. Ez hatalmas mennyiségű tartalom, mely ingyenesen áll az internetező közönség rendelkezésére, bármikor, bárhol és bármennyiszer meg tudjuk nézni kedvenc videóinkat.

A YouTube hivatalos Rewind videójával lehet felidézni a 2014-es YouTube történelem legjobb pillanatait, perceit. A Google által kiadott dokumentumból még több érdekességet olvashattok ezzel a témával kapcsolatban.

kepkivag.PNG

De ugye nem feledkeztetek el a korábbi évek kedvenceiről sem? Itt megnézhetitek a 2012-es és 2013-as hivatalos YouTube összefoglalókat! Minden év végén a YouTube elkészíti a legsikeresebb videós tartalmainak rangsorát, melyet a nézettség mellet még az is befolyásol, hogy hányan osztották meg különböző közösségi média felületeken, hány paródia, átdolgozás készült belőle, tehát milyen hatással volt a közönségre, mennyire vált virálissá, népszerűvé. 

Sőt, mi most be is mutatjuk nektek a hivatalos rangsort, melyet Ti, a magyar YouTube közönség kedveltetek legjobban az idei évben:

1. Csóró Lali: Lali pop (Official HD Video) Megtekintések száma: 7 044 338  Csatorna neve: RTL Klub 

lali.PNG

2. Bogyó és Babóca 13 Új Mese Megtekintések száma: 2 359 198  Csatorna neve: KEDDnetwork

bogyo.PNG

3. Doki dal Megtekintések száma: 1 556 888  Csatorna neve: KerekMese

doki.PNG

4. Kívánságkosár baki:hatalmas hasassal! --- Guy Realizing He's on Camera Fails at Getting Out of View Megtekintések száma: 1 809 416  Csatorna neve: Peter Parker

tv.PNG

5. Nike Football: Winner Stays. ft. Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta & more Megtekintések száma: 99 836 614  Csatorna neve: Nike Football

nike.PNG

6. Original Big surprise for Bride and Groom...Chris and Leah Wedding 5 April 2014 Megtekintések száma: 38 881 819  Csatorna neve: invitationlovejesus

paap.PNG

7. Pancsi dal Megtekintések száma: 1 208 210  Csatorna neve: KerekMese

pancsi.PNG

8. Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega) Megtekintések száma: 116 461 174  Csatorna neve: SA Wardega

pok.PNG

9. Kutya dal Megtekintések száma: 951 869  Csatorna neve: KerekMese

kutya.PNG

10. Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial -- "Puppy Love" Megtekintések száma: 53 976 316  Csatorna neve: Budweiser

budw.PNG

Láthatjuk, hogy a legnépszerűbb videók közül 10/6 magyar tartalmú, ami nagyon jó arány. Továbbá Magyarországon ezekre a csatornákra iratkoztak fel legtöbben 2014-ben (8 hazai csatorna): Videómánia, Hollywood Hírügynökség, TheVR, Spinnin’ Records, James , GoodLike, Dancsó Péter, luckeY, JustVidman, PewDiePie

Mindenkinek ismerős lehet már a rémisztő pókkutya, vagy az otthagyott babakocsiból felugró zombi bébi, az ismeretlenek első csókja és rengeteg további videó, ami meghódította az egész világot idén. Most lássuk, hogy mely videók kerültek a világ top 10-es legfelkapottabb videói közé:

1.

Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega)

2. 

 

Nike Football: Winner Stays. ft. Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta & more

3.

FIRST KISS

4. 

The Voice IT | Serie 2 | Blind 2 | Suor Cristina Scuccia - #TEAMJ-AX

5.

iPhone 6 Plus Bend Test

6.

Bars & Melody - Simon Cowell's Golden Buzzer act | Britain's Got Talent 2014

7.

Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial -- "Puppy Love"

8.

Devil Baby Attack

9.

Goku vs Superman. Epic Rap Battles of History Season 3.

10. 

10 Hours of Walking in NYC as a Woman

 

Az idei évet is egy remek rangsorral zárjuk a YouTube-on, ha még nem tetted, mindenképp nézd végig az összes, fent említett videót és csatornát, nehogy lemaradj az idei év legnagyobb poénjairól, momentumairól.

Reméljük, hogy hasznos információkkal gazdagodtál cikkünkből és ha bármilyen megjegyzésed, ötleted van a témával kapcsolatban, akkor ne habozz kommentben kifejteni a véleményed.

Stay tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr176977147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása