Ki Mit Tud-ott? Avagy véget ért a tehetségkutató!

2014. szeptember 24. 17:27 - Farkas Dániel - HD

Szeptember 21-én vasárnap este került megrendezésre a Ki Mit Tube névre keresztelt videós tehetségkutató verseny döntője a Google budapesti oktatóközpontjában a Google Groundon. Mint a verseny egyik partnere, a Star Network képviseletében mi is részt vettünk az élő eseményen.

A rendezvény remekül szervezett volt, hiszen a közel 2 órás élő döntő alatt végig érdekes és vicces beszélgetéseket, videókat tekinthetett meg mind a jelenlévő, mind az internet közönsége. A műsorvezető ezúttal Flour Tomi volt, akinek ugyancsak sokat segített anno karrierjében a YouTube.

zsuritagok_PuskasPeti_Saiid.jpg

A döntőbe összesen 5 produkció jutott be, akiknek a "Vedd fel" jeligére kellett elkészíteniük második produkció videójukat a verseny folyamán. A résztvevők: Appril Secret Section, Lóci, Mr. Klausz, ManGoRise Acousttic, TruBadÚr. Az alábbi lejátszási listára kattintva megtekintheted a döntős produkciókat:

A döntő folyamán a felhasználók végig szavazhattak kedvencük produkciójára, ahol végül MrKlausz a szavazatok 36%-át megkapva letarolta a mezőnyt és elvitte a főnyereményt (Seat autó, 1 millió forint, Google tanulmányút, Vodafone média támogatás és Philips Led Tv). Előzetesen mi is toronymagas esélyesnek láttuk MrKlauszt, hiszen benne volt egy igazi "mém faktor", amely rendkívül jelentős előny egy internetes közösségen belül.

mr_klausz1.jpg

MrKlausz immáron saját nyereményautójában dobhatja a peace-t.

A verseny 5 hetes időtartama alatt közel 1100 videót került közzétételre a Ki Mit Tube YouTube csatornáján, amely a jelentkezők produkciós és bemutatkozó videóiból, a zsűri véleményekből és a szervezők által készített montázsokból állt össze. A csatorna 17 100 feliratkozót ért el és összesen és 7,3 milliós össznézettséget generált. 

Szakmai véleményünk az, hogy bár a YouTuberek körében felemás fogadtatása volt a Ki Mit Tube versenyének, mindenképpen pozitív és üdvözlendő dolog, hogy létrejött ez a nagyszabású tehetségkutató, hiszen így egyre nagyobb figyelmet kap hazánkban is a YouTube felülete mind a felhasználók, mind a márkák/cégek részéről. Ennek kifutása pedig a tartalomgyártók bevételeinek növekedésében (egyre többen hirdetnek majd a felületen) lesz, amely mindenki számára örvendetes.

Ezúton gratulálunk a résztvevőknek valamint a díjazottaknak és bízunk benne, hogy a jövőben is sikeresek lesznek a YouTube felületén!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr416727427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása