Az első magyar YouTube esettanulmány

2013. február 04. 15:48 - Farkas Dániel - HD

Kedves YouTube Blog olvasók!

Örömmel jelentjük be, hogy elkészítettük hazánk első YouTube esettanulmányát.

YouTube esettanulmány kép.png

Esettanulmányunk abból a célból született, hogy bemutassa a JátékNet.hu példáján keresztül a YouTube felületének üzleti célú felhasználási alternatíváit és rámutasson az ebből realizálható haszonra mind márkaépítési, mind konkrét megterülési alapon.

A tanulmányban érintjük az oktatás, stratégia meghatározás, csatorna kialakítás és menedzselés kérdéskörét, majd konkrét magyarországi számokra és eredményekre alapozva értékeljük a JátékNet.hu csatorna eddig elért eredményeit.

A teljes esettanulmány az alábbi linken érhető el: YouTube Esettanulmány - JátékNet.hu - HD marketing

A legfontosabb információkat és eredményeket összefoglaló infografikát is készítettünk a gyors áttekinthetőség és az érdeklődés felkeltésének érdekében. A tanulmány természetesen jóval részletesebb információkat tartalmaz, így kifejezetten ajánljuk az érdeklődők számára annak átolvasását.

Infografika világoskék.pngYouTube Esettanulmány Infografika - JátékNet.hu - HD marketing

Bízunk benne, hogy sokaknak nyújt majd hasznos információkat esettanulmányunk és egyre többen kezdenek el (akár ennek hatására) profin menedzselt YouTube csatornákat kialakítani.

Amennyiben szeretnétek a YouTube marketingről a lehető legtöbbet megtudni, akkor ajánljuk figyelmetekbe februártól induló oktató képzéseinket, ahol kezdő és haladó tanfolyamokkal egyaránt várjuk a tanulni vágyókat! Részletes tematikához és jelentkezési lehetőséghez kattints ide.

Bármilyen észrevételteletek, véleményetek van, akkor ne habozzatok azt velünk megosztani a poszt alatt kommentben vagy privát üzenetben.

Amennyiben esettanulmányunk elnyerte tetszéseteket, akkor osszátok meg barátaitokkal a közösségi gombok segítségével Facebookon és Google Plus-on egyaránt.

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr205062289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása