Hamarosan itt a harmadik MineCinema!

2016. június 24. 12:12 - Dóczi Attila

Ismét megrendezésre kerül a MineCinema, ezúttal a harmadik alkalommal. Nézd meg a kedvenc videósaid új Minecraft filmjét óriási képernyőn egy exkluzív mozis vetítés keretében. A film alkotói, azaz a legnépszerűbb Minecraftos YouTuberek személyesen is várnak téged, hogy aláírást adjanak, és közös képet csináljanak veled, a helyszínen ráadásul menő Minecraftos cuccokat is vásárolhatsz majd.
fb_event_3.jpg

Idén a VIP jegyesek még speciálisabb ellátásban részesülnek, ugyanis külön teremben nézhetik meg a filmet. Így a sima jegyesek 12:30 és 15:30-kor, a vip jegyesek 10:15, 13 és 16 órakor nézhetik meg azt. Amelyik vetítésre veszel jegyet, az előtt negyedórával léphetsz be a rendezvény területére!

A mozivetítés mellett lehetőséged lesz aláírást szerezni a legnagyobb Minecraft gamerektől, míg a VIP jegyvásárlók külön teremben nézhetik a filmet, továbbá számukra többek között még aláírt MineCinema plakátot, nyakpántot, egérpadot valamint interaktív programokat biztosítunk a videósokkal az erre külön kialakított VIP teremben.

Kikkel találkozhatsz?

Ott lesz:

videosok.png

zsDav, luckeY, Varázsló, KD csapat, Doggyandi, Walrusz, Ábel von Müller, Csabinho, Icebluebird, Royalszabi


De miről fog szólni a film?

A film címe Az Őserdő Hangjai lesz, és a történet szerint bennszülöttek feje fölött egy szép napon elhalad egy ismeretlen repülő gép és a földbe csapódik. Isteni jelnek hitték így a gép felkutatására elküldik a kétbalkezes ZsDav-ot. Ám a repülő roncsaiból kikászálódik luckeY aki minden áron el akar jutni a legközelebbi városba, hogy lebuktasson két gonosz üzletembert. Együtt indulnak neki a nehéz kalandnak. De vajon sikerrel járnak-e a végén?

Trailer is kijött már a filmhez:

Ráadásul mindenki számára lehetőség lesz menő Minecraftos cuccokat vásárolni a mesterMC-nek köszönhetően. Bögrék, egérpadok, tolltartók, minden lesz ott, ami szem-szájnak ingere.

Idén februárban rendeztük meg a MineCinema második felvonását, amire több mint 1000 ember eljött. Írtunk erről egy élménybeszámolót is, amit itt olvashattok, és egy hangulatvideót is készítettünk:

A helyszínen jegyet NEM tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók. Ne húzd a jegyvásárlást, mert tavaly szomorú levelek tucatjaira kellett válaszolnunk, akik túl sokáig halogatták, és lemaradtak róla. Vedd meg most és találkozzunk Július 9-én a Lurdy házban!

A fizikai értékesítőhelyek listáját itt találod.

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz:

12742439_1522628598039977_3292663562524438588_n.jpg 

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a minecinemamine@gmail.com email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon

Ha tetszett cikkünk, oszd meg barátaiddal is a közösségi oldalakon!

Stay tuned!

Szólj hozzá!

Megújult a Star Network YouTube blog design

2016. június 21. 11:40 - Dóczi Attila

Örömmel mutatjuk be nektek a Star Network YouTube blogjának megújult arculatát. Szebb, letisztultabb, modernebb, vagányabb!

ytblogcover.png

De nem csak a felszín változott, hanem a cikkeket is igyekeztünk újra strukturálni, hogy minél átláthatóbb legyen, és minél könnyebben lehessen benne keresni. A már megszokott címkék mellett, öt nagy csoportba rendezve válogathattok a bejegyzések között.

 

tippek.png

A Tippek menüpont alatt olyan hasznos dolgok rejtőznek, aminek segítségével hatékonyabban működhet, és több emberhez juthat el a csatornátok.  Ilyen például a 7 tipp, hogy a YouTube ajánlja a videóidat, vagy az Így keress pénz a YouTube-al 2016-ban című cikk.

 

ujdonsagok.png

Az Újdonságok menüpont alatt összeszedjük nektek a legfrissebb eszközöket, funkciókat és beállításokat, amik segítségével még jobban működhet a csatornátok. A YouTube gyorsan változó világában, tisztában lenni az újdonságokkal olyan, mint egy karhossznyival mindig a többiek előtt úszni. A fordító funkció segítségével például több emberhez, akár több nemzetiséghez juttathatod el a videóidat egyszerre, a kártyával való szavazással pedig kikérheted a közönséged véleményét, egyszersmind erősítve is a kapcsolatot velük.

 

erdekessegek.png

Az Érdekességek menüpont alatt olyan figyelemreméltó tényeket, és történéseket osztunk meg veletek, amik ugyan nem esszenciális tudások, de érdemes tisztában lenni velük. Valamint egy sörözés alkalmával is tudsz villogni olyan infókkal, hogy a legújabb jelentések szerint a YouTube-ra már 500 órányi tartalmat töltenek fel percenként vagy, hogy mi a jelenlegi állása a videó óriások háborújának.

 

statisztikak.png

A Statisztikák pont nem olyan unalmas, mint ahogy a nevéből első pillantásra tűnhet. Sőt! Olyan érdekes toplisták találhatóak itt, mint hogy mik a legnagyobb zenei, vlog vagy éppen gaming csatornák Magyarországon. Ezeket végig pörgetve láthatod, hogy kik a legnépszerűbb előadók és videósok, felfedezhetsz addig nem látott csatornákat, és akár új kedvenceket is találhatsz. Ha ennyi gyűjtés nem lenne elég, nézd meg a saját fejlesztésű statisztikánkat, ami az összes magyarországi csatornát tartalmazza, és különféle módokon rendszerezheted azt.

 

esemenyek.png

Az Események menüpont alatt bújnak meg a cikkeink a különféle rendezvényekről, legyenek azok a Star Network szervezésében, mint a MineCinema vagy a YouTuber találkozó, vagy más események, ahol képviseltetjük magunkat: ilyen a PlayIT is. Ezek a rendezvények különlegesek, hiszen élőben is láthatod azokat a videósokat, akiket addig hónapokig vagy évekig csupán videókon keresztül követtél. Ha pedig élőben nem lehettél ott, a cikkeinkkel átélheted az élményt.

A következő hetekben is érdekes cikkek várnak rátok, úgy hogy ha nem szeretnétek lemaradni, kattintsatok a „követés”-re a jobb felső sarokban, vagy lájkoljátok a Star Network Facebook oldalát.

Ha tetszett cikkünk, oszd meg barátaiddal is a közösségi oldalakon!

 

Stay tuned!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása