Megújult YouTube Music: 6 ok, amiért szeretni fogod

2018. június 08. 17:00 - Nagy Gyöngyi

Május közepén a cég bejelentette a megújult YouTube Music szekciót. A korai hozzáférők között öt régió szerepel: USA, Mexikó, Ausztrália, Új-Zéland és Dél-Korea.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a többi régióban mikor lesz elérhető az új YouTube Music, akkor látogassatok el ide a linkre kattintva.

Mi is pontosan a YouTube Music?

Új zenei streaming szolgáltatás a YouTube háza táján. Egy újragondolt mobil app és egy vadonatúj asztali lejátszó - zenére tervezve. 

 

telok.png

Itt van az a 6 ok, amiért szeretni fogod a megújult YouTube Music felületét:

  1. Minden itt van

Nem csak zenei videók, hanem hivatalos albumok, remixek, élő közvetítések, coverek és nehezen megkereshető zenék, amiket csak a YouTube-on keresztül érhettek el.

 youtube_1.jpg

  1. Rád szabva

A kezdőlapon azok a videók fognak megjelenni, amelyeket a korábban lejátszott, megtekintett előzményeid generálnak: ahol jártál és amit csináltál. Például edzőteremben jártál és edzés közben egy bizonyos zenére dolgoztad ki dagadó izmaid? Vagy éppen a Punjabira estél szét a koleszban? A zenei ízlésednek megfelelően jelennek majd meg a videók, személyre szabottan.

 social-care.jpg

  1. Lejátszási listák ezrei

Mindez műfajokon, aktivitáson és a zenék hangulatán át valósul meg. Próbáld ki a „Blogged 50” lejátszási listát és ismerj meg új zenéket vagy ha szeretnél egy kis Indie világba csöppenni, akkor ne hagyd ki az „Indie Under Pressure” listát sem.

 playlist.jpg

  1. Okos keresés

Ennek köszönhetően akkor is megtalálja a rendszer a keresett zenét, ha nem emlékszel arra, hogy mi volt a címe. Személy szerint én mindig ebbe a problémába ütközöm, így mindenféle badarságot be szoktam írni a keresőbe, hogy megtaláljam a vágyott zenét, amit éppen előző este egy random buliban hallottam meg. Tökéletes példa erre: „that song with indian electronic” – és ez természetesen a Punjabi volt, amit ki is hozott eredményül a kereső.

brain_1.jpg

Arra is van lehetőséged, hogy dalszöveg alapján keress (még akkor is, ha a dalszövegre nem emlékszel szóra pontosan) 

  1. A legforróbb videók

Mindig képben leszel azzal, hogy éppen mi a legtrendibb, legfelkapottabb videó a platformon. A legforróbb videók világszerte, itt és most, a dedikált Hotlistájukon érheted el őket.

 temperature-hot.jpg

  1. Nincs net? No para!

Azok a felhasználók, akik fizetnek a szolgáltatásért le tudják tölteni a zenéket és hirdetésmentesen tudják hallgatni azokat – a háttérben. Grátisz, hogy a te Offline Mixtape-ed automatikusan letölti azokat a zenéket, amiket szeretsz arra az esetre, ha netalántán elfelejtenéd.

 



A Google Play Music felhasználók számára semmi sem fog változni. A hozzáférésed továbbra is megmarad és továbbra is hozzá tudod adni a megvásárolt zenéket, feltöltéseket és lejátszási listákat a Google Play Music-ban, mint ahogy eddig is.

google-play.png

Ha igazán érdekel a téma és nyakig bele akarsz merülni a YouTube Music világába, akkor keresd fel a https://music.youtube.com/coming-soon oldalt.

Stay tuned!

Forrás:

https://youtube.googleblog.com/2018/05/youtube-music-new-music-streaming.html

https://youtube.googleblog.com/2018/05/youtube-music-starts-rolling-out-today.html

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása