Így gyűjts pénzt YouTube tartalmaidhoz

2015. június 05. 13:17 - Deli Norbert - HD

crowd-funding.jpg

Minőségi tartalmat előállítani a YouTube-ra nem csak sok időbe, hanem sok pénzbe is kerül. Azon túl hogy egyszeri nagy összegekről beszélhetünk, havonta felmerülő költségek lehetnek. Akkor még nem is szólva olyan "extra" eszközökről, mint egy drón beszerzése, amivel "más nézőpontból" forgathatjuk új tartalmunkat. 

Honnan tud egy egyszerű YouTuber erre pénzt szerezni? Hát a követőitől. 

Tovább
1 komment

Star Network interjúsorozat - PamKutya

2015. június 03. 11:41 - Daghistani Péter

Folytatásához érkezett a Star Network saját készítésű interjúsorozata, melyben Magyarország meghatározó YouTuberei állnak kamera elé azért, hogy a megismerhessétek munkásságukat és a lehető legtöbbet megtudjatok róluk. A sorozat második részében Béla és Pista, azaz a PamKutya volt a vendégünk, így róluk tudhattok meg számos érdekes dolgot.

A 18 perc hosszú videóból megtudhatjátok, hogy Pama miért is lett Pama, Pista pedig elmondja nektek, hogy hogyan is indult az egész csatorna. A Star Netwok-ös bögrékért folyó kérdéscsatában szó esett arról, hogy Béla kecskelábú csibén, lángoló démonkutyán, militarizált páncéldisznón, bundás sárkányon vagy éppen láthatatlan delfinen utazna e szívesebben.

Az általatok feltett kérdések megválaszolása után megtudhatjátok, hogy első vendégünk, a Gameday Iroda, azaz Szirmai Gergely és Kiss Imre kérdéseire mikén válaszoltak a fiúk, illetve Béla és Pista is kérdezett következő vendégeinktől, akik Viszkok Fruzsina (Breakfast at Fruh) és Sági Evelin (AvianaRahl) lesznek.

Sorozatunk résztvevőinek útját a YouTube-on a Star Network MCN ügynökségünk egyengeti, interjúalanyainkról pedig elsőként a Facebook oldalunkon értesülhettek. Kérdéseiteket is itt tudjátok majd feltenni, így mindenképpen dobjatok egy like-ot is, hogy le ne maradjatok!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása