Búcsúzunk a 301+ felirattól: Pontosabb és gyorsabb nézettségkövetést kapnak a videóink

2015. augusztus 06. 12:59 - Daghistani Péter

Bizonyára sokan láttátok már nézőként, hogy egy-egy videónál igen sokáig csak az látszik a nézettségnél, hogy 301+ fő tekintette meg az adott tartalmat, a beragadt számláló pedig már hosszú évek óta a YouTube egyik rejtélye. A beragadt számlálóért a hamis nézettségi adatokat generáló robotok elleni védelem volt a felelős, hiszen a Google arra törekedett, hogy a lehető legvalósabb számadatokkal szolgáljon.

301_blog.jpg

A YouTube Creators csapatától érkezett hírek szerint itt az idő a búcsúzásra, hiszen megváltozik az ellenőrzési folyamat. Ezentúl a szinte biztosan eredeti nézettség azonnal látszik a számlálóban, míg a robot-gyanús folyamatokat félreteszi a rendszer és az ellenőrzés után ha tisztázódik, akkor hozzáadja, ha valóban robotról van szó, akkor pedig elveti.

Mit gondoltok a legújabb frissítésről? Örömteli, vagy éppen egy kultusz veszett oda?

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr497685218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása