Elindult az Aranyvlog - Jelentkezz te is!

2014. június 20. 11:00 - Farkas Dániel - HD

Remek hír az online videósok számára! A Szeretlek Magyarország.hu útnak indította Aranyvlog névre keresztelt vlogger versenyét, ahol keresik hazánk legújabb videós sztárjait. Ha Te is úgy érzed, hogy megvan benned ami szükséges a vloggerkedéshez, akkor ne habozz, jelentkezz videóddal a versenybe.

Aranyvlog.PNG

A szervezők 4 kategóriában keresik a legtehetségesebb videósokat egészen július 6-ig, amikor is neves hazai zsűri választja ki kategóriánként a három legjobb pályázót. A verseny hivatalos oldalát ide kattintva érhetitek el, ahol további részleteket olvashattok az Aranyvlogról.

Mint szakmai partner, természetesen a Star Network is részese az idei Aranyvlog eseménynek, hiszen a győzteseknek lehetőségük lesz egy egész éves szerződést kötni cégünkkel, aminek keretében teljes körű csatorna menedzsmenttel támogatjuk az újdonsült videós sztárjelölteket.

Mint minden online verseny esetében, itt is kifejezhetik a rajongók a véleményüket az indulókról, amely szavazásos rendszerben kerül lebonyolításra. A szavazók között értékes műszaki cikkekek találnak gazdára az Extreme Digital jóvoltából, aki nem mellesleg a verseny főtámogatója is.

Érdemes tehát figyelemmel követni az Aranyvlog eseményét mind a videósok, mind a felhasználók számára, hiszen hamarosan új arcok jelenhetnek meg a legnépszerűbb hazai YouTuberek körében. Kamera forog és TESSÉK... :)

Stay Tuned!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr946339687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása