Megújult a Star Network YouTube blog design

2016. június 21. 11:40 - Dóczi Attila

Örömmel mutatjuk be nektek a Star Network YouTube blogjának megújult arculatát. Szebb, letisztultabb, modernebb, vagányabb!

ytblogcover.png

De nem csak a felszín változott, hanem a cikkeket is igyekeztünk újra strukturálni, hogy minél átláthatóbb legyen, és minél könnyebben lehessen benne keresni. A már megszokott címkék mellett, öt nagy csoportba rendezve válogathattok a bejegyzések között.

 

tippek.png

A Tippek menüpont alatt olyan hasznos dolgok rejtőznek, aminek segítségével hatékonyabban működhet, és több emberhez juthat el a csatornátok.  Ilyen például a 7 tipp, hogy a YouTube ajánlja a videóidat, vagy az Így keress pénz a YouTube-al 2016-ban című cikk.

 

ujdonsagok.png

Az Újdonságok menüpont alatt összeszedjük nektek a legfrissebb eszközöket, funkciókat és beállításokat, amik segítségével még jobban működhet a csatornátok. A YouTube gyorsan változó világában, tisztában lenni az újdonságokkal olyan, mint egy karhossznyival mindig a többiek előtt úszni. A fordító funkció segítségével például több emberhez, akár több nemzetiséghez juttathatod el a videóidat egyszerre, a kártyával való szavazással pedig kikérheted a közönséged véleményét, egyszersmind erősítve is a kapcsolatot velük.

 

erdekessegek.png

Az Érdekességek menüpont alatt olyan figyelemreméltó tényeket, és történéseket osztunk meg veletek, amik ugyan nem esszenciális tudások, de érdemes tisztában lenni velük. Valamint egy sörözés alkalmával is tudsz villogni olyan infókkal, hogy a legújabb jelentések szerint a YouTube-ra már 500 órányi tartalmat töltenek fel percenként vagy, hogy mi a jelenlegi állása a videó óriások háborújának.

 

statisztikak.png

A Statisztikák pont nem olyan unalmas, mint ahogy a nevéből első pillantásra tűnhet. Sőt! Olyan érdekes toplisták találhatóak itt, mint hogy mik a legnagyobb zenei, vlog vagy éppen gaming csatornák Magyarországon. Ezeket végig pörgetve láthatod, hogy kik a legnépszerűbb előadók és videósok, felfedezhetsz addig nem látott csatornákat, és akár új kedvenceket is találhatsz. Ha ennyi gyűjtés nem lenne elég, nézd meg a saját fejlesztésű statisztikánkat, ami az összes magyarországi csatornát tartalmazza, és különféle módokon rendszerezheted azt.

 

esemenyek.png

Az Események menüpont alatt bújnak meg a cikkeink a különféle rendezvényekről, legyenek azok a Star Network szervezésében, mint a MineCinema vagy a YouTuber találkozó, vagy más események, ahol képviseltetjük magunkat: ilyen a PlayIT is. Ezek a rendezvények különlegesek, hiszen élőben is láthatod azokat a videósokat, akiket addig hónapokig vagy évekig csupán videókon keresztül követtél. Ha pedig élőben nem lehettél ott, a cikkeinkkel átélheted az élményt.

A következő hetekben is érdekes cikkek várnak rátok, úgy hogy ha nem szeretnétek lemaradni, kattintsatok a „követés”-re a jobb felső sarokban, vagy lájkoljátok a Star Network Facebook oldalát.

Ha tetszett cikkünk, oszd meg barátaiddal is a közösségi oldalakon!

 

Stay tuned!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr668825948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása