Továbbra is felfelé ível a videómarketing pályája

2015. augusztus 25. 13:51 - Daghistani Péter

Az online videózás népszerűsége évek óta növekszik, a trendek pedig azt mutatják, hogy ez a növekedés még hosszú ideig folytatódik. A vállalatok is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az online videózásra, mely egyre komolyabb szerepet kap a marketingstratégiájukban. Lehet szó direkt marketing videókról vagy online videózáshoz köthető egyéb marketingeszközökről, a lényeg az, hogy az elérhető közönség, a lehetőségek tárháza és ezen új lehetőségeket használó vállalatok száma is növekszik.

video-marketing-11.jpg

Jó néhány friss tanulmány rámutatott arra, hogy a döntéshozó marketinges pozíciókban lévők 93 százaléka használ valamilyen online videós eszközt marketing vagy kommunikációs célra. Ők is felismerték, hogy a videómarketing nincsen tevékenységi körhöz vagy piachoz kötve, így szinte minden vállalkozás számára elérhető.

A hazai vállalkozások számára kimondottan örömteli lehet, hogy a videóhirdetések alapjául szolgáló YouTube itthon is egyre nagyobb közönséget vonz be az online videós világba, így itthon is egyre inkább megéri a videómarketing felé fordulni.

Jó néhány vállalkozás már úgy tekint erre a lehetőségre, mint a legfőbb marketingeszköz, számukra pedig különösen előnyös a korai alkalmazás, hiszen így a riválisok előtt járnak. Persze a videómarketing is sok munkát igényel, ráadásul különösen fontos az időzítés, a kreativitás és az optimalizálás, így mindenképpen érdemes az online marketing piacon jártas ügynökségekre bízni ezt a feladatot.

Egy biztos: a videómarketing a jelen és a jövő egyik legmeghatározóbb online marketingeszköze.

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr367498502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása