Itt a megújult YouTube felület

2014. február 24. 14:32 - Deli Norbert - HD

yt news.jpg

A legutóbbi ráncfelvarrás 15 hónapja történt a rendszerben, akkor mind a főoldal, a csatorna oldalak, mind pedig a videó oldalak kinézete megváltozott. Most a főoldal és kisebb mértékben a csatorna oldalak változtak.

 

Kinézetben a főoldal sokkal "sterilebb" lett, az egyes menüpontok alól eltűnt a háttér, a menüpontok kis ikonjai elszürkültek. Nagyobb változás, hogy a videós tartalmak középre lettek rendezve, így mindegyik képernyő felbontásban hasonlóan néznek majd ki. Valamint több a kis képes ajánlott tartalom, ami több ajánlást tesz lehetővé. 

Új layout nem bejelentkezve Jó.png

 A 1,5 éve megújult főoldal így nézett ki

uj design 01.jpg

 Az új kinézetben több az ajánlás, a videós elemek középre vannak rendezve

Mind a főoldalon, mind a Csatorna oldalon nagyobb hangsúlyt kaptak a lejátszási listák valamin a feliratkozások. Ezek mostantól külön fülön is elérhetőek. A Csatorna főoldalon megmaradt a lejátszási listák felsorolása, de már egy 5. navigációs elemként külön fülön is elérhetőek.

uj design 02.jpg

Bízunk benne, hogy hasznosnak találtátok cikkünket és szívesen vesszük ha megosztjátok barátaitokkal, munkatársaitokkal a közösségi gombok segítségével.

Stay Tuned!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr85825182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása