Évzáró bejegyzés

2013. december 23. 11:30 - Farkas Dániel - HD

Kedves YouTube marketing blog olvasók!

Rendkívül hálásak vagyunk nektek az évben tanúsított aktivitásotokért és bízunk benne, hogy sokatok számára sikerült üzletileg hasznos információkat adni blog bejegyzéseinkkel. Ezúton szeretnénk megköszönni a 2013-as esztendőt és kívánunk minden olvasónk számára békés, meghitt Karácsonyi ünnepeket, továbbá sikerekben és magas nézettségben gazdag 2014-es évet.

Karácsony.png

 

A következő időszak igencsak izgalmas lesz a HD marketing életében, hiszen nagy mértékű változások szemtanúi lehetnek majd követőink 2014 januárjában. Új márkánk (Star Network) égisze alá kerül blogunk is, amelynek köszönhetően megújult design és több tartalom várja majd a YouTube és videó marketing iránt érdeklődőket.

1476307_585820461489463_1926782572_n.png

Bízunk benne, hogy velünk tartotok majd a jövőben is és sokatokkal akár partneri kapcsolatba kerülünk kiemelt YouTube státuszunknak köszönhetően.

Boldog Karácsonyt és Megtekintésekben/Feliratkozókban Gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

Dani, Norbi és a Star Network egész csapata

Stay Tuned!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr815699600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása