Egy évesek lettünk + Indul a YouTube csatornánk!

2013. október 24. 13:45 - Farkas Dániel - HD

2012 októberében indítottuk útjára YouTube Blogunkat, amely a hazai piac máig egyetlen olyan tudásbázisa, amely dedikáltan a YouTube marketingnek szenteli bejegyzéseit. Az eltelt idő alatt számos cikket tettünk közzé, amelyek egészen a kezdő szinttől a leghaladóbb beállításokig mutatták be a YouTube üzleti típusú kihasználásának lehetőségeit.

Első születésnap - YouTube Blog.png

A beállítások mellett számos statisztika, esettanulmány, infografika és újdonság is bemutatásra került, így a video marketing világával kapcsolatos tendenciákat is igyekeztünk olvasóink számára bocsátani. Az elmúlt egy év folyamán rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, amely mellé múlt hónapban a Google szakmai elismerését is begyűjtöttük, hiszen a HD marketing immáron Kiemelt YouTube Ügynökségként  segíti a hazai és nemzetközi tartalomgyártók munkáját.

Az elmúlt 1 év számokban:

Számok_2.PNG

A jövőben is hasonlóan érdekes és kifejezetten hasznos tartalmakkal várunk minden eddigi és jövőbeli olvasónkat és igyekszünk fejleszteni is tevékenységünket is, hogy még többet tudjunk nektek átadni a YouTube marketingből elsajátított tudásunkból.

Elindult YouTube csatornánk

Blogunk első születésnapjára időzítettük a HD marketing hivatalos YouTube csatornájának elindítását is, amely mostantól rendszeresen jelentkezik majd mind YouTube-al, mind cégünk további szolgáltatásaival, életével kapcsolatos videókkal. Ide kattintva tudsz feliratkozni csatornánkra!

hd youtube.PNG

Érdemes tehát már most feliratkozni, hogy ne maradj le nyitó tartalmainkról. Bízunk benne, hogy a blogunk mellett sokan figyelemmel követitek majd munkánkat a világ legnagyobb videó megosztó portálján is.

Köszönjük az eddigi figyelmet,
Deli Norbert & Farkas Dániel

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr465592640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása