Kezdő YouTube képzést szervezünk

2013. május 23. 14:47 - Farkas Dániel - HD

UPDATE: Kezdő YouTube oktatásunkat 2015. június/július hónapjában tartjuk meg, egy 2x2 órás időtartamban. A gyakorlatközpontú oktatáson számos esettanulmány is bemutatásra kerül az oktató által mind nemzetközi, mind hazai viszonylatban, így korábbi sikeres csatornák számos példája segíti majd a résztvevőket saját vagy cégük YouTube csatornájának menedzselésében. További információkról és jelentkezésről ezen a linken:

http://www.starnetwork.hu/alapozo-youtube-kepzes/

------------------------------------------------------------------------------------------

Milyen kulcsszavakat válasszak videómhoz? Milyen hosszú legyen egy videó? Mely tényezők játszanak szerepet a rangsorolásban? Az elmúlt hónapokban rengeteg ezekhez hasonló kérdést kaptunk tőletek, amely arra buzdított minket, hogy a meglévő tudásunkat képzés formájában átadjuk a YouTube marketing iránt érdeklődők számára.

Kezdő YouTube képzés.png

A felmerült igényre reagálva nagy örömmel mutatjuk be nektek alapozó YouTube képzésünket, ahol egy egész napos oktatás keretében sajátíthatjátok el a YouTube marketing alapjait. Az oktatás teljes mértékben gyakorlati jellegű, amely biztosítja a részvevők számára, hogy ne csak elméleti síkon szerezzék meg a hasznos tudást.

Minden képzésen résztvevő az oktatási nap végére képes lesz:

 

● Létrehozni és megfelelően beállítani saját YouTube csatornáját

● SEO szempontoknak megfelelően videót feltölteni és lejátszási listákba rendezni

● Szerkeszteni videóit a YouTube felületén belül is

● Értelmezni a YouTube analitikai rendszerét

● Promótálni saját tartalmait online és offline egyaránt

 

Az alapozó oktatás pontos tematikája és ára az alábbi oldalon érhető el.

A képzés időpontja: 2013. június 13 (Csütörtök)
Helyszín: Budapest, Corvin Negyed
A részvételt a jelentkezések sorrendjében fogjuk biztosítani!

Bízunk benne, hogy sokatoknak hasznos lesz újonnan induló oktatási programunk és közületek kerülnek majd ki hazánk legjobb tartalomgenerálói a jövőben!

Amennyiben kérdésetek lenne az oktatással kapcsolatban, akkor keressetek bátran minket 06 20 912 15 37-es telefonszámon, vagy a oktatas@hdmarketing.hu e-mail címen.

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy osszátok meg Ti is ismerőseitekkel bejegyzésünket a közösségi gombok segítségével annak érdekében, hogy minél többen tudomást szerezhessenek a Kezdő YouTube Képzésünkről! Köszönjük!

Stay Tuned!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr805314555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása