Aktuális hírek a YouTube világából - 2013|05|21

2013. május 21. 12:45 - Farkas Dániel - HD

Ismét három érdekes cikket gyűjtöttünk össze nektek legújabb hírválogatásunkban a YouTube-ra vonatkozóan. Nézzük mik voltak az elmúlt napok legfontosabb hírei a YouTube világából:

Aktuális hírek.pngÉlő közvetítés a YouTube csatornádon!

 

Az elmúlt héten jelentette be a Google, hogy ezentúl közvetlenül is elérhetővé teszi az élő közvetítési lehetőséget a YouTube csatornákon. Ahhoz, hogy valaki használni tudja a funkciót, nem kell más, mint legalább 1000 feliratkozó és jó állapotú közösségi irányelvi besorolás ( https://www.youtube.com/account_features).

Az élő közvetítés eddig is elérhető volt bárki számára egy alternatív lehetőséggel, hiszen a Google+ oldalunkon könnyedén indíthatunk Hangoutot, melyhez YouTube linket generálva élőben is láthatóvá válunk közönségünk számára.

Az új lehetőség annyiban nyújt többet a Hangout-os megoldásnál, hogy real time statisztikát ad vissza a nézettségünkkel kapcsolatban, így pontosan képben lehetünk a statisztikáinkkal. Nagy előnye még az újdonságnak, hogy minden platformon követhető az elő közvetítés (tablet, okostelefon, stb.).

További részletek: http://youtubecreator.blogspot.hu/2013/05/well-do-it-live-youtube-live-streaming.html

100 óra videóanyag minden percben!

 

Elképesztő adatot közöltek a YouTube fejlesztői. A tavalyi 72 óra után a videó megosztó oldalra immáron 100 óra videóanyagot töltenek fel a felhasználók minden egyes percben. Ez azt jelenti, hogy 144 000 óra tartalom kerül fel minden egyes nap a YouTube-ra.

A YouTube mostanában számos csúcsot megdöntött, hiszen nemrég jelentették be, hogy elérték a havi egymilliárd egyedi felhasználószámot, amellyel szorosan követik a Facebookot. Az azonban tisztán látszik, hogy a YouTube előtt még nagy lehetőségek állnak a felhasználói bázis növelésének tekintetben. Egyes jóslatok szerint akár a 2 milliárdos álomhatárt is elérheti a Google legnépszerűbb szolgáltatása.

További részletek: http://mashable.com/2013/05/20/youtube-100-hours/

Megérkeztek a fizetős YouTube csatornák

 

Már tavaly hallhatóak voltak olyan pletykák, miszerint a Google fizetős csatornák bevezetését tervezi a YouTube-on. A pletykák mostanra valósággá váltak, hiszen 53 fizetős csatornával elindult a szolgáltatás. Ide kattintva megnézhetitek, hogy mely csatornák váltak fizetőssé.

Alapvetően számos kategóriában találhatunk tartalmakat. Kezdve a gyermekeknek szóló mesefilmektől a humor csatornákon át egészen a sport tartalmakig sok minden elérhető a fizetős szolgáltatás keretében. Jelenleg Magyarországon nem érhető el a szolgáltatás. Az előfizetési összegeket egy 30 napos próbaidőszak után kell fizetni, amelyek 1 dollártól indulnak.

A Google eddig nem közölt adatokat a szolgáltatást igénybe vevőkről, azonban a Netflix és Hulu sikerére alapozva jó potenciál lehet a fizetős tartalmakban is a YouTube számára.

További részletek: http://mashable.com/2013/05/09/youtube-paid-channels-2/

Ha tetszett a cikkünk, akkor támogass minket azzal, hogy megosztod ismerőseiddel is a közösségi gombok segítségével! Köszönjük!

Stay Tuned!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youtube.blog.hu/api/trackback/id/tr1005309626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása